KADROMUZ

MİNE ACARAY - OKUL MÜDÜRÜ

Mine ACARAY 1978 yılında Eskişehir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Eskişehir’de tamamladı. 2001 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Fakültesi “Yönetim Organizasyon “ alanında yaptı. 2001 yılında Anaokulu Öğretmeni olarak Denizli Zehra Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu’nda göreve başladı. Denizli Halk Eğitim Merkezi MEGEP Birimi Proje Hazırlama Ekibinde görev aldı.2005 yılında Çorum Bayat Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik yaptı. Ankara Eryaman Başak Anaokulu, Ankara Gölbaşı Zekiye Emin Kanıpek Anaokulu, Ankara Etimesgut TOKİ Papatya Anaokulu’nda okul müdürü olarak görev yaptı. Halen Ankara Sincan Şehit Emrah Yiğit Anaokulu kurum müdürü olarak görev yapmaktadır. Sıkı bir hayvan hakları savunucusu olarak pek çok sokak hayvanına ev sahipliği yapmaktadır. Bekâr ve iki çocuk annesidir.

E-Posta